Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Communication_W
DIFUSIÓ, COMUNICACIÓ I FORMACIÓ
En el marc dels projectes europeus, el HCLLC també actua com a soci clau en l'elaboració i execució de l'estratègia de comunicació per la difusió d'activitats i resultats dels projectes entre els grups d'interès i la ciutadania. A més, el HCLLC lidera la formació i dinamització dels grups d'interès per garantir la implicació dels usuaris finals des de l'inici del projecte. El públic objectiu d'aquestes activitats inclou professionals de l'àmbit sanitari i social, personal investigador, ciutadania i administració.                                                                                                                                                
Exemples de difusió, comunicació i formació:
• Comunicació i difusió de projectes a les xarxes socials. 
• Preparació i execució d'actes públics per la presentació de resultats. 
• Participació en congressos i altres actes per la presentació de resultats. NECESSITES UNA ESTRATÈGIA DE COMUNICACIÓ I DIFUSIÓ?
PARLEM-NEEXEMPLE DE DIFUSIÓ, COMUNICACIÓ I FORMACIÓ
L'EMPRESA

INFINITy (Sistema intel·ligent per potenciar la independència funcional de les persones amb deficiències cognitives lleus) va permetre a les persones amb deficiències cognitives lleus (DCL) preservar les seves capacitats funcionals potenciant i ampliant la seva autonomia en entorns interior i exterior.

INFINITy va integrar un conjunt de tecnologies madures, que es van desenvolupar en un producte comercial adaptat al mercat de la tercera edat, per facilitar la identificació de les activitats de la vida diària i donar suport salvaguardant la seva independència i qualitat de vida (QdV) mentre realitzaven les seves rutines.


El projecte va ser finançat per l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT).


LA NECESSITAT
LES ACTIVITATS
The need

LA NECESSITAT
Un cop desenvolupada i validada la solució INFINITy per dos hospitals diferents d'Europa, les necessitats del projecte eren difondre públicament els resultats a un públic mundial.


The activities

LES ACTIVITATS

El HCLLC va organitzar un acte, al final del procés d'execució, per difondre els objectius, la metodologia i els resultats del projecte INFINITy. L'acte es va celebrar en línia, en anglès i amb traducció simultània al castellà; els assistents podien triar l'idioma que volien escoltar quan van entrar al webinar.


En l'acte van col·laborar quatre socis del projecte, presentant diferents activitats realitzades dins del procés d'execució del projecte.GALERIA FOTOGRÀFICA

Communication_Image2