Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Prototyping_W
PROTOTIPATGE
Per tal de desenvolupar dissenys o prototips funcionals de solucions innovadores, el HCLLC utilitza l'experiència i les capacitats de prototipatge de Leitat en les àrees de Salut i Biomedicina, Química Aplicada i Materials, Enginyeria Avançada i Robòtica. Mitjançant el desenvolupament de prototips, es pot demostrar les funcions clau dels productes o serveis, recollir feedback dels usuaris finals i guiar el disseny i el desenvolupament posteriors.

Es poden desenvolupar diferents tipus de prototips: paper, looks-like, works-like i works-like-looks-like. A més, també es poden dissenyar amb els materials adequats i sostenibles per a la fabricació dels productes.
NECESSITES UN PROTOTIP?
PARLEM-NEEXEMPLE DE PROTOTIPATGE
L'EMPRESA

ABLE ha desenvolupat un exoesquelet robòtic lleuger i fàcil d'utilitzar per ajudar les persones amb problemes de mobilitat a aixecar-se, caminar i seure, millorant la seva qualitat de vida.


LA NECESSITAT
LES ACTIVITATS
LES FITES
The need

LA NECESSITAT

La necessitat de l’empresa era trobar la millor manera de fabricar peces específiques del prototip de l’exoesquelet per avançar en el seu desenvolupament. 


The activities

LES ACTIVITATS
El HCLLC, en col·laboració amb l'equip de Fabricació Additiva de Leitat i IAM3DHUB, va realitzar un estudi per comparar diferents tecnologies de fabricació i va imprimir les peces concretes del prototip amb diferents materials per avaluar-les.

The milestones

THE ACHIEVED MILESTONES
• Impressió de peces del prototip amb diferents tècniques i materials.                                                                      • Recomanació d’experts en fabricació additiva i impressió 3D sobre la millor tècnica de fabricació, basada en propietats físiques i mecàniques.

     • Informació útil que va permetre a l’empresa continuar amb l’efectiu desenvolupament del prototip. GALERIA FOTOGRÀFICA

Prototyping_Image2