Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Clinical Validation_W
VALIDACIONS CLÍNIQUES I ESTUDIS PILOT
Per tal de validar l'eficiència i eficàcia d'una solució desenvolupada en entorns reals, el HCLLC organitza i executa estudis pilot i estudis de validació clínica amb la col·laboració de les entitats sanitàries i socials associades a la xarxa. Els resultats obtinguts d'aquests estudis permeten validar solucions de manera eficient i ràpida, amb una mostra estadística que permet generar evidències amb resultats significatius i amb un pressupost mínim. Aquesta informació és essencial per centrar les rondes d'inversió i els processos reguladors.

 

El HCLLC cobreix tots els àmbits de l'àmbit sanitari, gràcies a la seva àmplia xarxa d'entitats col·laboradores. El suport del HCLLC inclou:

• Identificació dels participants de l'estudi (unicèntric o multicèntric).
• Suport en el lliurament de la documentació necessària pel comité ètic. 
• Suport durant tot l'estudi. NECESSITES UNA VALIDACIÓ CLÍNICA O UN ESTUDI PILOT?
PARLEM-NEEXEMPLE DE VALIDACIÓ CLÍNICA
L'EMPRESA

E-HEALTH TECHNICAL SOLUTIONS ha desenvolupat WIVI, un nou product immersiu basat en la visualització 3D que permet avaluar d'una manera còmoda les habilitats i capacitats del sistema visual així com el disseny i la implementació del tractament mitjançant l'entrenament adequat de la visió per una millora i una estandarització.

 

LA NECESSITAT
LES ACTIVITATS
LES FITES
The need

LA NECESSITAT
En l'etapa avançada de desenvolupament en què es trobava WIVI, la seva necessitat era validar els resultats prèviament obtinguts en estudis preclínics, amb un estudi de validació clínica.
The activities

LES ACTIVITATS
El HCLLC va organitzar un estudi observacional prospectiu en col·laboració amb el Grup de Recerca de Pediatria del Consorci Sanitari de Terrassa. La mostra va incloure 200 nens dividits en dos grups, nens amb funció visual sana i nens diagnosticats amb disfuncions visuals. 

The milestones

LES FITES ACONSEGUIDES
Feedback sobre la metodologia, el protocol clínic i la implementació de l'estudi. 
• Presentació i aprovació per part d'un Comité Ètic. 
• Validació de la solució amb els usuaris finals. 
Feedback dels professionals sanitaris que utilitzen la solució. 


GALERIA FOTOGRÀFICA

Clinical Validation_Image_2